HACCP optimization Optima Formula: Dutch

Beste Optima Formula klant,

Ons bedrijf Optima Formula zijn wij continue aan het verbeteren en verder aan het professionaliseren, zodat wij aan alle geldende regels kunnen blijven voldoen. Derhalve hebben wij een aantal onderdelen van ons kwaliteitsplan wederom tegen het licht gehouden.

Voor het volgende onderdeel van ons HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) kwaliteitsplan, vragen wij jouw hulp. In verband met een mogelijke, incidentele recall (‘terugroep actie’) in de toekomst, zijn wij verplicht onze klanten snel te kunnen informeren. Daarom hebben wij besloten onze huidige contacten en de mensen waar we in het verleden contact mee hebben gehad, hierbij actief te benaderen voor een gegevenscheck.

In het verleden hebben wij contact met je gehad via e-mail of via een van onze geallieerde activiteiten. We willen je vragen aan te geven of je op de mailing lijst van Optima Formula wil blijven staan of liever niet. Deze mailinglijst gebruiken we in het geval van belangrijke mededelingen en heel af en toe voor een nieuwsbrief met betrekking tot nieuwe producten en ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

In verband met de AVG wetgeving willen we je om toestemming vragen. Wil je wel of niet op onze mailinglijst?

Je kunt je hier afmelden. Als je niets doet blijf je op onze mailinglijst.

We willen je alvast hartelijk bedanken voor je medewerking.

Hartelijke groet,

Team Optima Formula

info@optimaformula.com

Optima Formula BV

+31 186 680 670

www.optimaformula.com

“Kwaliteit is geen toeval maar een continue kijk op alles”